Baner

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrujte.    Zaboravili ste lozinku?

komentar na vijest
(1 pregleda) (1) gost
Idi na dnoStranica: 12345678...11
TEMA: komentar na vijest
*
komentar na vijest prije 3 godina, 10 mjeseci  
Ovdje mozemo davati komentare na sve vijesti koje su postavljene na glavnoj stranici.
moj komentar na "INVESTIGATIVNA DEFLORACIJA OPÆINSKIH "PISACA" U ODJELU ZA VERBALNE RELIKTE".ovo je dokaz strucnosti vecine opcinskih sluzbenika ne samo u ovom polju lingvistike nego u svim poljima (pravnim-najvise je pravnika koji gube sve parnice po sudovima,ekonomskim-nema ekonomista,urbanistickim-nema arhitekte itd) i ujedno jedna pouka: ako budete citali njihovu stranicu postoji mogucnost da i ono sto znate,zaboravite a sto ne znate da pogresno naucite.
crni
Senior
Poruka: 223
graphgraph
Korisnik nije na mreži Kliknite ovde da biste videli profil ovog korisnika
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: komentar na vijest prije 3 godina, 10 mjeseci  
SAD SAM I JA CITALA OVO NA PRVOJ STRANICI I VJEROVATNO SAM ILI NEPISMENA ILI NE DOVOLJNO JER NEZNAM KOJI JE OVO JEZIK.STVARNO MI ZA OVO TREBA MNOGO PUTA DA PROCITAM I OPET MI NEKE RIJECI IZ KONTEKSTA NISU JASNE.BOSANSKI JE ZA MENE MATERNJI JEZIK AL OVO NEMAM RIJECI
SEMI
Pocetnik
Poruka: 11
graphgraph

stranih termina nije naodmet ali i ja vise volim Bosanski.malo nas midho trenira sa izrazima ali ja sam shvatio u potpunosti njegovo izlaganje.sa ovom vijesti je htio reci da su u opcini posao dobili ljudi koji nisu kvalifikovani.ako je rijec o konkretno vijestima,to bi trebalo da rade profesionalci,zurnalisti a ne vezisti (dobili posao preko veze) ili uvlakuse (dobili posao uvlaceci se odredjenim mocnicima) ili misevi (dobili posao roveci i buseci glavom zid) itd.cast izuzecima (malo ih je)
crni
Senior
Poruka: 223
graphgraph

Ne volim se opredjeljivati ni za one ni za ove ali citajuci ovaj tekst mislim da je novinar midho sasvim realno i istinito iznio kompletnu situaciju. Greske u pravopisu postoje bas ondje gdje je i naveo. Nisam citao tekstove na opcinskoj stranici tako da ne znam dali postoji jos kakvih gresaka u tekstovima ali moguce je i to. I volim sto im se je odgovorilo na ovaj nacin jer stalno omalovazavaju i prozivaju njega kao novinara a i ovu website. Sada me zanima komentar njihov na sve ovo
007
Senior
Poruka: 121
graphgraph

tekst je malo razbacan tako da postoji mogucnost da se malo teze snadjete. ne znam jednostavno sta je razlog tome ali velike probleme pravi ovaj word 2007 i text editor u kojem se objavljuju vijesti
admin
Administrator
Poruka: 1948
graphgraph

izvinjavam se èitaocima zbog nekih stranih rijeèi koje sam upotrebio u mojoj analizi malog dijela tekstova sa oficijelne stranice opæine sanski most
veæina napisanog,ipak, jasna je k'o dan.
mido
Novinar
Poruka: 46
graphgraph

Nevezano za temu, mislim Mido da previse energije trosis na reagiranja i prepucavanja sa ljudima koji pokusavaju diskreditovati i tebe i tvoj rad. Ako tu energiju upotrijebis na skupljanje informacija i njihovo objavljivanje to bi onda bio i najbolji nacin da pokazes suprotnom taboru da nisu u pravu po pitanju kvaliteta tvoga rada.
Moras, naravno biti svjestan da ces uvijek biti na tapetu jer ima ljudi kojima istina i nije bas najdrazi pojam.
Eno Memkin
Legenda foruma
Poruka: 3040
graph
Posljednja izmena: 06.04.08 17:03 od Eno Memkin.

Moj komentar je vezan za uredjenje "malog parka" uz rijeku Zdenu.
Mislim da je velika steta jedini prostor koji pripada djeci Sanskog Mosta pretvoriti u ribarski dom.Ribarski dom ima mjesta na jednoj od devet rijeka na podruèju opæine Sanski Most i mislim da je prikladnije da bude izvan grada."Mali park" bi trebalo urediti za djecu,mozda napraviti malu drvenu ogradicu do rijeke Zdene i prostor urediti djeèijim stvarima kao sto su ljuljaèke,tobogan i sl.Žalosno je da u našem gradu nema mjesta gdje bi se djeca okupljala i igrala.
naca2
Pocetnik
Poruka: 4
graphgraph

Moj komentar na uredjenje malog parka.
Mislim da ribari nisu zasluzili da u malom parku dobiju tj izgrade ribarski dom.
Ako je neko od gostiju bio u prostorijama ribarskog drustva i vidio stanje i kako ga vodeca grupa odrzava "culhan" samo im je telefonska slusalica cista. A sve ostalo ima 5cm prasine i dima.
A o drugim aktivnostima drustva i da ne govorimo,imaju DABAR njega poribljavaju i dok ne izlove ne prestaju loviti. Uvjek ista ekipa sto poribi to i pojede.Kada je to drustvo sta korisno uradilo za rijeku SANU,a park onakav unistiti i dati FIFIJU i ekipi to je sramota.
Neka sebi naprave dom na DABRU svakako su ga privatizovali ili na nekom drugom mjestu.
Treba ekipu iz drustva pitati da im se nabavi zlatna ribica pa da im ispunjava zelje mislim da bi im sve zelje ispunila samo da je ne vracaju u kanalizaciju od rijeke SANE.
Mislim da onaj park treba da bude ostavljeno za djecije radosti i igre,a te stare prdonje negdje na drugo mjesto smjestiti.
imo
Senior
Poruka: 267
graphgraph

svaka cast imo ti si u pravu
ferid
Pocetnik
Poruka: 1
graphgraph

Idi na vrhStranica: 12345678...11
Moderatori: Moderator

Facebook

Video Sedmice

Login