|
nacrt himne ocima OSMANA DZIHE prije 2 godina, 3 mjeseci
|
|
|
Nacrt himne BiH
Ja sam pravi Bosanac i Hercegovac, Ne znam je sam li poao ili doao, Ne znam jesam ili ukrao ili naao, Ne znam jesam li diplomu zasluio ili kupio, Ne znam ta æu danas za ruèak, Opet vjerovatno od jaja neki muæak, Nezaposlen sam, a imam posao, Na crno radim kao crnac A plaæaju me ko da sam k...c
Poljoprivreda nam je taka da nam samo kamate rastu, Stoèarstvo nam je tako zaostalo Da nam sva stoka i volovi odoe u politiku, I u policiji i u ribarstvu loe nam ide, Niko neæe da lovi velike ribe, Ovce i krave stupile u trajkove, Kau djeca im popuie sve to ima trave
|
|
|
|
|
|
|
Odg: nacrt himne ocima OSMANA DZIHE prije 2 godina, 3 mjeseci
|
|
|
izgleda da je dziho "pukao"
|
|
|
|
Posljednja izmena: 17.10.09 18:15 od fantom slobode.
|
|
|
|
|
|
mirso napisao/la:
Nacrt himne BiH
Ja sam pravi Bosanac i Hercegovac, Ne znam je sam li poao ili doao, Ne znam jesam ili ukrao ili naao, Ne znam jesam li diplomu zasluio ili kupio, Ne znam ta æu danas za ruèak, Opet vjerovatno od jaja neki muæak, Nezaposlen sam, a imam posao, Na crno radim kao crnac A plaæaju me ko da sam k...c
Poljoprivreda nam je taka da nam samo kamate rastu, Stoèarstvo nam je tako zaostalo Da nam sva stoka i volovi odoe u politiku, I u policiji i u ribarstvu loe nam ide, Niko neæe da lovi velike ribe, Ovce i krave stupile u trajkove, Kau djeca im popuie sve to ima trave
Meni se licno nikada nije svidjalo to sto doticni radi,pa i ovaj put sa gadjenjem komentarisem.
Ipak,ko voli nek izvoli.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zasto mu to onda i ne kazes prodjes cesto pored njega 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seko ako ga sretnes,reci mu majketi:Kad dodzem do para i kupim Hayat prvi ce on letjeti sa dnevnog reda  hehheh
Pukao je totalka!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ma vidim ga ja cesto,ali je na ulici manji od makovog zrna,a na tv jezik ko lopata.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kazu da je masalna metar i pljuvacka visok heheeheheh,a jezicina bas kao lopata.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|