Baner

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrujte.    Zaboravili ste lozinku?

kako vidimo jedni druge
(1 pregleda) (1) gost
Idi na dnoStranica: 123
TEMA: kako vidimo jedni druge
kako vidimo jedni druge prije 2 godina, 4 mjeseci  
Postovani forumasi,ova tema je zamisljena tako da damo svoje misljenje o forumasu koji je zadnji napisao nesto na ovu temu.Naravno da ce biti situacija kada cete pozeljeti davati sud o istoj osobi vise puta,pa bujrum.
Molila bih bez nekih losih rijeci,suzdrzite se ako nemate dobre namjere.Sve je zamisljeno kao vid zabave,a ne mjesto za vrijedjanje(bar ne onako vulgarno)
Bujrum,sada nesto o meni.
Sanaaa
Expert
Poruka: 582
graphgraph
Korisnik nije na mreži Kliknite ovde da biste videli profil ovog korisnika
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: kako vidimo jedni druge prije 2 godina, 4 mjeseci  
Posto sam prva na redu,ovako:

Sana ,kao Sana je jedna divna osoba.Poznajemo se vec dugoooo.
Nisam takva osoba da se ulizujem kome ili ono buncanje ,sto znaci sto mi je na srcu to i na jeziku.Pisem samo ono sto je istina ,jer u istinu je takva.
Sana moja seka nista ne zahtjeva,svoje prijatelstvo sto mi poklanja nikad nije trazila zbog toga neki zajam,uvjek je uz mene.Tu je,kad je trebam,ne smeta kad je ne trebam.Raduje se mom uspjehu,bila uz mene ,kad sam bila medicinski vec mrtva(zbog moje bolesti).Sa njom uvjek imam nesto pricati,uvjek izvuce iz dzepa neku temu,sto me vrlo veseli.
To je to.

Mi smo drugarice ,i
ne znamo za zlo.
Mi smo drugarice ,koje
smjehom pokrivaju tlo.
Mi smo jedine deugarice ,koje
znaju sta zivot znaci,zato
neka niko ne pokusa da nas zakaci...

Mi smo zauzele cjelu planetu,
jer smo :Nabolje drugarice na svjetu...

Tvoj sekiccccccccWink
Bucca
Senior
Poruka: 319
graphgraph
Posljednja izmena: 24.09.09 16:42 od Bucca.Razlog: ne znam ni sama sta se desi....

Hvala sekooo,rasplaka me ti.
Bucca
Sta god da kazem o njoj,stvarno je malo.To je najdivnije bice koje me svaki put oraspolozi jer smo slicne,vesele,iskrene,razumijemo ovu drugu i kada ne pise nista.Znam da joj je tesko,uz nju sam u svakom pogledu jer je to zasluzila.
Neko ko zasluzuje moje postovanje i veliku zahvalnost.Ona je jako komunikativna,vesela i jako iskrena.Neko ko je stalno na dijeti kao i ja ,iskreno se nadam da cemo uskoro biti zadovoljne.
Ima jedna njena izjava koja se cesto provlaci i to vec 4 godine"AJ,NANE ZIGOVAAAAAAAAAAA"
ja sam to tada prvi put cula,ali uvjek me nasmije
Pusa seko
Sanaaa
Expert
Poruka: 582
graphgraph

Za Sanaa:

Poznam te samo preko chata ali vjerujem da si jedna divna osoba
Volis se druziti,saljiva si osoba a bogami znas i ozbiljna biti,ali tako i treba,po ocjeni tvojih upisa u forum vidi se jako si rasprostranjena sa znanjem..
Ne bih puno sad toga da pisem,nego u kratki citatima.
BUDI TAKVA KAKVA JESI I ZELIM SVE NAJBOLJE U BUDUCNOSTI TEBI I TVOJOJ FAMILIJI.. Selam.
jackie
Expert
Poruka: 716
graphgraph
Pol: Muško bosnakoeln.de dzevadsinanbegovic@hotmail.de Mjesto: Leverkusen/Njemacka Rođendan: 11/14

jackie je mene jednom galamio sto sam stavila neku temu ali hajd necu mu zamjeriti...
minella
Senior
Poruka: 209
graphgraph
Rođendan: 05/20

nepoznajem je al vidim mlada i nadarena recimo frizerka nadam se da cemo jos dugo uzivati citajuci tvoje postove.Ne zamjeri ako nam se ponekad rijeci ukrste to je pozeljno cak selam i uzivajSmile
mirso
Expert
Poruka: 627
graphgraph

U staroj Grèkoj Sokrat je bio na glasu kao èovjek koji cijeni znanje.
Jednog mu je dana prišao poznanik i rekao mu:
- Znaš li što sam upravo èuo o tvom prijatelju? - Stani malo - odgovori Sokrat. - Prije no što mi išta kažeš želim napraviti mali test. Zove se "Test trostrukog kriterija"
- Trostrukog kriterija? - Upravo tako - nastavi Sokrat - prije nego što poèneš prièati o mom prijatelju, mogao bi trenutak razmisliti zadovoljava li to neke kriterije.
Prvi kriterij je Istina. Da li si potpuno siguran da je to što mi želiš reæi istina?
- Ne - odgovori poznanik - zapravo sam to tek èuo i ...
- Dobro - veli Sokrat - znaèi nisi potpuno siguran da li je to istina ili nije.
Da vidimo sada i drugi kriterij, kriterij Dobra. Da li je to, što želiš reæi o mom prijatelju, nešto dobro?
- Ne, naprotiv... - Dakle - nastavi Sokrat - želiš mi reæi nešto loše o njemu, a nisi èak ni siguran je li to toèno. Još uvijek možeš proæi na testu, jer je ostao još jedan kriterij, kriterij Koristi. Da li æe to, što mi želiš reæi o mom prijatelju, biti korisno?
- Ne, ne baš. - Pa - opet æe Sokrat - ako to što mi želiš reæi nije istina, nije dobro, i nije korisno, zašto bi mi uopæe rekao?
suncica
Senior
Poruka: 101
graphgraph

Suncice ti izgleda samo saras ne razmisljas ni o cemu.Lijepo ti pise na pocetku teme da pises o tome K A K O V I D I S O N O G S T O J E P I S A O I S P R E D T E B E u ovom slucaju sam to bio ja kontas ili da crtamSad
mirso
Expert
graphgraph

N amjerno sam pisao velikim i sastavljeno reko mozda tako razumijes bolje
mirso
Expert
graphgraph

mirso napisao/la:
Suncice ti izgleda samo saras ne razmisljas ni o cemu.Lijepo ti pise na pocetku teme da pises o tome K A K O V I D I S O N O G S T O J E P I S A O I S P R E D T E B E u ovom slucaju sam to bio ja kontas ili da crtamSad

vrijedjanje i ponizavanje radjaju odbojnost ,neprijateljstvo mrznju ...

Zato je receno :

"poravnajte put ,umjesto da ga cinite hrapavijim "

'olaksavajate , a ne otezavajte .Nemojte plasiti i strasiti ...

Davno je sokrat spoznao narav ljudske duse , kako je ona osjecajna i od svog postanka blaga i plemenita ..spoznao je kako treba biti pazljiv sa sugovornicima postavljajuci pitanja ,izvlacio zakljucke istine zajedno sa svojim sugovornikom ..Medjutim nekada je bolje uopce me diskutovati kada spoznamo da ta diskusija nece imati ploda....Tada je pametnije sutjeti .Mudro je rekao konfucije :"ako se moze razgovarati sa nekim covjekom a mi ipak ne razgovaramo onda smo izgubili jednog covjeka .Ako pak s nekim ne treba razgovarti a mi to ipak cinimo onda smo uzalud trosili svoje rijeci .

Gdje "ja" sebicnih dominira nema rjesenja niti rezultata ......
suncica
Senior
Poruka: 101
graphgraph

Idi na vrhStranica: 123
Moderatori: Moderator

Facebook

Video Sedmice

Login