|
Gdje se izlazi u Sani? prije 2 godina, 5 mjeseci
|
|
|
Pozdrav Sanjanima! Nekad sam zivio u Sani ali sam se morao odseliti, pa me interesuje sta je sad aktuelno u gradu, gdje se sad izlazi? U moje vrijeme bilo je popularno diskoteka ispod hotela ne mogu se sjetiti kako se tad zvala, pa se izlazilo u Gold, Papilon, Spider, pa na pocetku ulice Cvije Kukolj su bila dva dobra kafica.
|
|
|
|
|
|
|
Odg: Gdje se izlazi u Sani? prije 2 godina, 5 mjeseci
|
|
|
johnny,lake je da javis kad dolazis pa cemo te svukuda provodati a,mozda se sjeca montenegro kafica????
Sellam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nisam u to doba izlazio jer nisam ni mogao izaci iz stalka i izvuci se iz nolikih pelena ali ipak mislim da se i u PRIMUS i KAMI izlazilo ako ne grijesim ali rado me ispravite ako sam malkice pogrijesio 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Svaka cast ,vjeruj da sam dugo razmisljala ,a nikako da se sjetim PRIMOSA i KAMIA 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sad se izlazi u zavisnosti od dubine novcanika u svaki kafic a ima ih mislim 20 do 40 pa krenes od skolskog centra do masinskog a onda poprijecis jos jednom i zora vec,Bujrum i Vi gospodine JOHANE ima mjesta 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ma joooook 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
izlazilo kao i sad svako po svome ukusu Kami;
Primus,Skala,Spider,Cobra,Cicak,Gold,Leli,Zlatni A,Papilon itd eh ...
|
|
|
|
Posljednja izmena: 24.08.09 22:09 od fantom slobode.
|
|
|
|
|
mirso napisao/la:
Sad se izlazi u zavisnosti od dubine novcanika u svaki kafic a ima ih mislim 20 do 40 pa krenes od skolskog centra do masinskog a onda poprijecis jos jednom i zora vec,Bujrum i Vi gospodine JOHANE ima mjesta
Majko milaaaaaaaaaa,sta bi da imas djevojku ali bi se nahodala ,crkla bih od zedzi heheeh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja za pola tih kafica i clubova ni ne znam
tad sam ja bila "vel'ka" kad se tu izlazilo haha:silly: