|
Posao televizijskog komentatora èesto zna biti prilièno nezahvalan. Lapsusi kolega sa televizije znaju se preprièavati decenijama, a mi smo za Vas izabrali samo neke od njih.
- Kia pada na terenu, a Boga mi i po atletskoj stazi.
- Okliznuo se na zadnju levu nogu.
- Veèeras se sastaju Real iz Madrida i Glasgow iz Rangersa.
- U igru ulazi reverse angle.
- Poleteo je Boiæ kao tenk!
- Statistika je kao bikini, otkriva sve, a ne pokazuje nita.
- Sledeæih par minuta ovog snimka proteæi æe u znaku Georgi Hagija i ove kretenske reklame za ketchup.
- Obratite panju, na stadionu u Istanbulu samo policijski psi nemaju brkove.
(Milo Topaloviæ)
- Biogradiæ se stutio preko lijevog krila, dribla dvojicu, trojicu, uspio se osloboditi, dodaje loptu do Pejakoviæa, ovaj odigrava dupli pas sa Saviæem, Saviæ mu vraæa, Pejakoviæ sam pred golmanom i puca, GOOOOOOOOOOOOOL! - Ku*ac gol! Lopta je prola tik pored stative. (Zbog ovog je dotièni komentator dobio zabranu prenosa 3 mjeseca)
(Mirko Kamenjaeviæ)
- I èetvrti poen Saviæa. Litvanija vodi 7:3
- Ako se utakmica zavri nereeno, nova se igra u sredu. Ja imam avionsku kartu za ponedeljak. Da li æe mi dozvoliti do promenim kartu? Kako æu se ja vratiti?...
- Jokanoviæ do Stojkoviæa, Stojkoviæ do Stojkoviæa, ovaj vraæa Stojkoviæu.
- Treba znati, amerièki koarkai su visoki dva i vie metara
(Mladen Deliæ)
- Potovani gledaoci, izvinjavamo se zbog ovog prekida. Upravo su nam organizatori zabranili da puimo u reporterskim kabinama. Evo i kolege panci se bune, nisam samo ja...
- Krilo nikad ne pada daleko od beka.
(Srðan Kneeviæ)
- I to je lagana lopta za golmana Stojanoviæa... (nakon minute)... ne, izgleda da je ipak pogodak.
- Zadovoljio je trenera i zato sada igra.
(Vladanko Stojanoviæ)
|