Baner

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrujte.    Zaboravili ste lozinku?

Otvaram ovu temu...
(1 pregleda) (1) gost
Idi na dnoStranica: 12
TEMA: Otvaram ovu temu...
Otvaram ovu temu... prije 1 godinu, 5 mjeseci  
... da pokusam naci barem jedno malo mjesto na kojemu se s ljudima moze normalno prodivaniti.

@Medine, ako onaj idiot dodje i upropasti i ovu temu sa svojim stranackim fekalijama, onda stvarno nisi sposoban da uredjujes ovu stranicu!
Vrijeme je da pocnes nesto i da radis!
Ako mislis da imas stranicu i forum na stranici, onda moras gotovo da spavas na njemu.
Posebno u vrijeme pred izbore!

Dakle ljudi, bas me zanima, da li onog dana, onog casa kad krenete na izbore, zastanete barem malo, pokusate da zaboravite sve price dosle i od strane politickih stranaka i od njihovih lidera i da li pokusate barem na trenutak da vidite sami sebe i upitate se: Sta JA u stvari zelim u buducnosti?

Jeste li bas sigurni da glas koji dajete je upravo VAS glas ili je to zapravo glas onih koji su vas ponajvise zatrovali svojom pricom?

Jeste li se ikad, nakon izbora, osjetili prevarenim predizbornim pricama punim sarenih laza?
Vodenjak
Stariji Clan
Poruka: 1189
graphgraph
Korisnik nije na mreži Kliknite ovde da biste videli profil ovog korisnika
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: Otvaram ovu temu... prije 1 godinu, 5 mjeseci  
Postovani posjetioci ovoga foruma,
kao sto ste primjetili na nash forum je izvrsena agresija spamovanjem od strane SBB SANA. To je jasan iskaz nekulture dijaloga i puno govori o kakvoj se vrsti ljudi tu radi.
Posto je forum nedovoljno zasticen od takvih napada onda smatram da ne moze ispuniti uslove koji su potrebni da bih postavljao svoje komentare na forum.
Razumijem i administraciju foruma koja se nije nadala da ce forum biti izlozen ovolikoj kolicini nekulture dijaloga i bezobrazluka, ali to ne popravlja stanje na forumu i zbog toga sam odlucio da se vise ne javljam na ovom forumu.
Praticu par dana razvoj situacije i ako ne dodje do nekih promjena onda cu sa velikom zaloscu morati odustati i od posjeta forumu jer ne zelim biti izlozen SBB frustracijama i da ne kazem, bolestima.

Puno pozdrava,
Eno Memkin.
Eno Memkin
Legenda foruma
Poruka: 3040
graph

bravo izgleda da ce da krene ja glasam po sopstvenom nahodjenju al mi stranka jos nije dorasla lopovima
muris
Pocetnik
Poruka: 5
graphgraph
Posljednja izmena: 07.09.10 19:18 od muris.

potpuno se slažem s tobom eno..
lion
Senior
Poruka: 110
graphgraph

Nekulturu dijaloga ste pokazali upravo vi. SBB ne vrijeđa nikog, ne psuje za razliku od vas.

Ako imate šta konkretno ponuditi ponudite imate prostora kao i on.

Mislim, ipak da je on puno ubjedljiviji od vas.

Pozdrav,...
portir
Senior
Poruka: 218
graphgraph

Pa glasaj za njega, u stvariza sebe, koliko nickova imas, da si neki covjek predstavio bi se.
Smayo
Senior
Poruka: 209
graphgraph

E nema prestavljanja ovdje se neki kriju godinama i imaju vise od tri nicka jer tako mozes svakog kritikovati i napadati .Ja sam Mirso da nebude zabune
suzimioko
Pocetnik
Poruka: 18
graphgraph

Vodenjak napisao/la:
... da pokusam naci barem jedno malo mjesto na kojemu se s ljudima moze normalno prodivaniti.

@Medine, ako onaj idiot dodje i upropasti i ovu temu sa svojim stranackim fekalijama, onda stvarno nisi sposoban da uredjujes ovu stranicu!
Vrijeme je da pocnes nesto i da radis!
Ako mislis da imas stranicu i forum na stranici, onda moras gotovo da spavas na njemu.
Posebno u vrijeme pred izbore!

Dakle ljudi, bas me zanima, da li onog dana, onog casa kad krenete na izbore, zastanete barem malo, pokusate da zaboravite sve price dosle i od strane politickih stranaka i od njihovih lidera i da li pokusate barem na trenutak da vidite sami sebe i upitate se: Sta JA u stvari zelim u buducnosti?

Jeste li bas sigurni da glas koji dajete je upravo VAS glas ili je to zapravo glas onih koji su vas ponajvise zatrovali svojom pricom?

Jeste li se ikad, nakon izbora, osjetili prevarenim predizbornim pricama punim sarenih laza?

Polako, nema panike! Ja sam jos jutros rijesio taj problem.
Izbrisao sam slike sa dosta tema, ostalo nisam mogao jer u zadnje vrijeme internet mi je veoma spor.
Drugo, bez vrijedjanja, to isto vazi i za ostale clanove.

Sto se tice teme veoma je dobra, naravno da dobro razmislim za koga cu dati svoj glas. I dobro pogledam sva obecanja, i dobro sagledam dali su to suplje price ili istina.
2006 sam dao svoj glas, i nisam se pokajao. I ovaj put dajem glas za istu osobu i znam da jedino ta osoba moze nesto da uradi.
X Factor
Stari član
Poruka: 1158
graphgraph
Pol: Muško Mjesto: Sanski Most Rođendan: 04/08
Oni dolaze po svoje i ne pitaju,
dok umorne oci tvoje samo lutaju.
Oni dolaze po svoje sve svojim smatraju,
dok ti patis oni samo sebe gledaju!

Da bi smirio strasti, jer ''starci'' očigledno gube strpljenje, obavezujem se da ću dio propagande vezan za predizbornu kampanju postavljati na teme izbori i sbb a ne na ostale...

Kod nas uvijek preovlada glas razuma kad vidimo da smo prenaglili
SBB SANA
Stariji Clan
Poruka: 1471
graphgraph

Eno Memkin napisao/la:
Postovani posjetioci ovoga foruma,
kao sto ste primjetili na nash forum je izvrsena agresija spamovanjem od strane SBB SANA. To je jasan iskaz nekulture dijaloga i puno govori o kakvoj se vrsti ljudi tu radi.
Posto je forum nedovoljno zasticen od takvih napada onda smatram da ne moze ispuniti uslove koji su potrebni da bih postavljao svoje komentare na forum.
Razumijem i administraciju foruma koja se nije nadala da ce forum biti izlozen ovolikoj kolicini nekulture dijaloga i bezobrazluka, ali to ne popravlja stanje na forumu i zbog toga sam odlucio da se vise ne javljam na ovom forumu.
Praticu par dana razvoj situacije i ako ne dodje do nekih promjena onda cu sa velikom zaloscu morati odustati i od posjeta forumu jer ne zelim biti izlozen SBB frustracijama i da ne kazem, bolestima.

Puno pozdrava,
Eno Memkin.

Evo stari da ti se i ja javim. Neeeemoj ići ja upravo odlučio da opletem po tebi!!!
patriota
Stariji Clan
Poruka: 1141
graphgraph

Idi na vrhStranica: 12
Moderatori: Moderator

Facebook

Video Sedmice

Login