|
Osnivači SDA odbili primiti priznanja! prije 1 godinu, 5 mjeseci
|
|
|
U toku obilježavanja 20 godina od osnivanja SDA Sanski Most u programu je bio predviđen ceromnijal dodjeljivanja Zlatnih plaketa osnivačima SDA iz 1990 i drugim zaslužnim članovima. Prema pouzdanim informacijama koje dolaze od samih članova SDA ta priznanja su mnogi odbili primiti među kojima su G-din Redžo Kurbegović i glavni imama IZ S. Most i još neki drugi. Nakon što su današnji rukovodioci (Rukovodilac) SDA stranke ponizile te ljude koliko su mogli, pokušali su (pokušao je) da ovim licemjernim potezom pokažu kako su oni demokrate i kako cijene nečiju zaslugu.
|
|
|
|
Posljednja izmena: 05.09.10 12:45 od SBB SANA.
|
|
|
Odg: Osnivači SDA odbili primiti priznanja! prije 1 godinu, 5 mjeseci
|
|
|
Svaka im cast.
Nije to vise ni slicna stranka onoj koju su oni osnivali.
Dodjose u nju tamo neki,socijalisti,markovicevi,socijal demokrati (komunisti u drugom pakovanju)itd.,koji su se zgrazavali na pomen tadasnje SDA, "osvojise" je, casne i cestite ljude istjerase,oni zasjedose,lopovlukom se obogatise,narod u crno zavise i sad kao obiljezavaju godisnjicu osnivanja neceg u cemu ucestvovali nisu. Obraza nemaju, g..... se ne boje, pa bi suvisno bilo ista dalje komentarisati.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gostujuci_prolaznik napisao/la:
Svaka im cast.
Nije to vise ni slicna stranka onoj koju su oni osnivali.
Dodjose u nju tamo neki,socijalisti,markovicevi,socijal demokrati (komunisti u drugom pakovanju)itd.,koji su se zgrazavali na pomen tadasnje SDA, "osvojise" je, casne i cestite ljude istjerase,oni zasjedose,lopovlukom se obogatise,narod u crno zavise i sad kao obiljezavaju godisnjicu osnivanja neceg u cemu ucestvovali nisu. Obraza nemaju, g..... se ne boje, pa bi suvisno bilo ista dalje komentarisati.
Nadajmo se da NAROD ZNA? Dobra mi ova njihova reklama.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Narod sve zna ali jedno nezna. "ljudi bi htjeli da jedan Imam ustane i uzme rijec ispred nijeme gomile. Varljive iluzije: nema drugog vodje osim razuma,On nas jedini usmjerava i danju i nocu."
Narod nezna da razuma ima i da su sve promjene i stanja u njegovim rukama. Ima narod demokratska sredstva da pocne sve na bolje mijenjati ali...
Svaki narod zasluzuje gospodara kakvog ima. Allah nece promijeniti stanje jednog naroda dok se on (narod) sam ne promijeni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 Simpaticni ste.
Nije ni cudo sto vam na skup dodje 20 ljudi.
Narod zna, naravno, sve te ublehe i mlacenje prazne slame koje pricate i koje se pricaju od rata pa naovamo.
Upravo sto narod zna to i jeste proslost.
Ovo je vjerovatno nacin na koji komunicirate na svojim kruzocima od dva tri covjeka i sto zovete politikom.
To jest politika, ali za retarde.

|
|
|
|
|
|
|
|
|
gostujuci_prolaznik napisao/la:
Narod sve zna ali jedno nezna. "ljudi bi htjeli da jedan Imam ustane i uzme rijec ispred nijeme gomile. Varljive iluzije: nema drugog vodje osim razuma,On nas jedini usmjerava i danju i nocu."
Narod nezna da razuma ima i da su sve promjene i stanja u njegovim rukama. Ima narod demokratska sredstva da pocne sve na bolje mijenjati ali...
Svaki narod zasluzuje gospodara kakvog ima. Allah nece promijeniti stanje jednog naroda dok se on (narod) sam ne promijeni.
 pa koliko ti imas nikova ?more mars u Pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahaha.... e jes vam taktika.
"Vase" budalaste teme i vase priglupo javljanje na istima pokazuje koliki ste retardi i da niste zasluzni da se kandidujete, a kamoli da vodite ovu drzavu.
Mada si u pravu po pitanju broja otvorenih nebuloznih tema.
Savjetovao bih moderaciju da se ne dozvoli otvaranje vise od jedne teme po stranci ili partiji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sbb ocigledno da nakon cijelodnevnih ispijanja kafe u rolexu za vrijeme ramazana,ne znas ni sta pricac..reci mi sbb..kako ce glavni imam,koja privatno ne simpatisem,primiti priznanje ako je u "itikafu"-- ako znas sta je to..onda ti ne trebam nista vise reci..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SBB SANA napisao/la:
Eno Memkin napisao/la:
Simpaticni ste.
Nije ni cudo sto vam na skup dodje 20 ljudi.
Narod zna, naravno, sve te ublehe i mlacenje prazne slame koje pricate i koje se pricaju od rata pa naovamo.
Upravo sto narod zna to i jeste proslost.
Ovo je vjerovatno nacin na koji komunicirate na svojim kruzocima od dva tri covjeka i sto zovete politikom.
To jest politika, ali za retarde.

Ne kontaš ti neke stvari Eno, upao si u vrzino kolo u koje smo htjeli da te dovedemo, najbolje bi bilo da nisi ništa komentarisao, ovako si nam pomogao da naše teme dominiraju forumom., ali neka ti si ''Legenda'' foruma i to je neka titula ako nemaš kakve druge..  Ne mogu shvatiti da SBB jos uvijek misli da je nesto pozitivno ovdje napravio, pa covjece imas jednog simpatizera na forumu, a upravo ako mislis da si kvantitetom tema nesto pridobio moram ti reci da je kontra produktivno 101% bilo, barem za mene.
|
|
|
|
|
|
|