Baner

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrujte.    Zaboravili ste lozinku?

Sloboda dr.Ganiću !!!
(1 pregleda) (1) gost
Idi na dnoStranica: 12345
TEMA: Sloboda dr.Ganiću !!!
*
Odg: Sloboda dr.Ganiću !!! prije 6 mjeseci  
snijeg napisao/la:
steta je samo sto se druge politicke partije sdp,szabih u sani nisu htjele prikljuciti ovom potpisivanju peticije..
trebali su svi nastupiti kao građani..
u svakom slucaju pohvalno, i svaka cast na toliko potpisa u tako kratkom periodu i na ovako ruznom vremenu..

Steta i sramota je da SDA nije na isti nacin reagirala i prilikom hapsenja gospodina Ilije Jurišića u Beogradu.

Zasto licemjerna SDA to nije uradila? Zasto? Organizovala prikupljenje potpisa za peticiju, organizovala proteste, zasto niko iz vrha SDA nije stisnuo --- pa otisao u Beograd kao sada Silajdzic u London? Zasto Silajdzic nije reagirao na slican nacin u slucaju Jurisic?

Mozda zato sto je Ilija Jurisic iz Tuzle koja se uspjela izvuci ispod SDA kandzi, mozda jer covjek nije "nas" i nije bio clan SDA !?

Osudjen je na 12 godina i vec je na robijanju. Boli SDA ---- za svim onim iz cega ne mogu izvuci korist za sebe. Uspjeli su se popisati na sve ljudske vrijednosti.

Mozda bi neko od ovih zagovaraca politike SDA mogao odgovoriti na moje pitanje?
Mudo Marjanovo
Expert
Poruka: 714
graphgraph
Korisnik je trenutno na mreži Kliknite ovde da biste videli profil ovog korisnika
Posljednja izmena: 11.03.10 20:15 od admin.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

a zasto drugi nisu bilo sta napravili,i ti isto?
snijeg
Senior
Poruka: 291
graphgraph
Korisnik nije na mreži Kliknite ovde da biste videli profil ovog korisnika

pazi nemoj bas govoriti nesto sto provjereno nemas. da li ti znas da je to tako i da su ti oni koji su to radili to rekli
bio sam taj dan i potpisao se.poznajem sve te mlade ljude koji su tamo stajali, i pricali smo o tome.
sami su to organizirali, bez ikakvog,kako ti rece, moranja i necije druge volje,ako ih poznajes slobodno ih upitaj, pa ces cuti sto ce ti reci..
pa smrzavali su se tamo,a rekli su da nece da idu dok god ne skupi sto vise potpisa i da im je zao sto je samo dva dana trajalo..
a sto se tice akcija, pa ti momci i cure, redovno takve i slicne akcije organiziraju..barem tako vidim u medijima..
snijeg
Senior
graphgraph

i da mudo marjanovo. izadji ti na ulicu kao predstavnik ne znam ti cega.pa skupi bar 100 potpisa..ja cu ti reci svaka cast
treba izaci na ulicu po ovakvom vremenu i u par sati skupiti preko 2000 potpisa..nije bas mala stvar..
snijeg
Senior
graphgraph

snijeg napisao/la:
a zasto drugi nisu bilo sta napravili,i ti isto?
Koja je vodeca stranka u gradu?
Cije se najvise pika?
Odakle i zasto odjednom spremnost podmetnuti ledja za Ganica ali ne i za Iliju Jurisica?

Da se promptno reagiralo u slucaju Jurisic slucaj Ganic se vjerovatno ne bi ni dogodio?

Jebe se SDA za patriotama koji nisu iz njezinih redova.

Neka crknu.

Fuj !
Mudo Marjanovo
Expert
graphgraph
Korisnik je trenutno na mreži Kliknite ovde da biste videli profil ovog korisnika

snijeg napisao/la:
i da mudo marjanovo. izadji ti na ulicu kao predstavnik ne znam ti cega.pa skupi bar 100 potpisa..ja cu ti reci svaka cast
treba izaci na ulicu po ovakvom vremenu i u par sati skupiti preko 2000 potpisa..nije bas mala stvar..

Upravo te to i pitam. Jurisic kad je uhapsen bilo je lijepo vrijeme, suncano i toplo. Zasto to isto tad niste uradili za njega?

Nije vas? Nije "nas"? A?

Spominjes i lose vrijeme i prikupljanje potpisa i slicno.
Da li se u periodu 1992-1995 cekalo na lijepo vrijeme da bi se islo u rov za odbranu, u sumu za napad na agresora, jer pobogu gdje ce to po losem vremenu kad kaplje za vrat i kad zebu prsti.

Snijeze ne prosipaj se vise inace ces zbog lose odbrane dobiti SDAovsku nogu u guzicu pa poslije mozes mahati usima.
Mudo Marjanovo
Expert
graphgraph

SDA napisao/la:
Evo mladi gos. organizuj jednu akciju ti lično i pozovi sve da se uključe, ja ću biti spreman da ti se odazovem mada sam RVI, i penzionisan sam kao RVI.

ne mogu ja organizovati nesto kad je ovdje svak anoniman, to je isto kao da organizujes sa duhovima. organizujte vi a mi cemo dati svoj doprinos.

ovdje je jedino organizovano par uspjesnih akcija pomoci tj doniranja novca ugrozenima.
admin
Administrator
Poruka: 1494
graphgraph

i nesto vezano za potpise, mnogi su za rukav povuceni da se potpisu u protivnom bi dobili mrke poglede, kojekakve prijetnje tipa NEKA NEKA, i sl. jel neko obavezan da se potpise? jel neko nije patriota ako se ne potpise?
admin
Administrator
graphgraph

Vi znate samo kritikovati i ništa Vam se nesviđa, niste smogli snage da date jedan potpis za dr.Ganića isti ti Administratoru, šta hoš da te neko pita, da te neko gotivi, da te neko za nešto pita, e neće moći jer nisi dorastao tom nivou niti ćeš kad da dorasteš. Jedino što možeš jeste da kupiš sebi stado ovaca ili koza i u brda prema Bojančiću negdje gore ali pazi na usijeve što su ljudi posijali da nebi i za to okrivio SDA.
SDA
Senior
Poruka: 234
graphgraph

Iznad sam naveo da sam pohvalio tu akciju. Naveo sam da se mnoge stranke trebaju ugledati na vas kad je pokretanje akcija. Naveo sam i da ti potpisi ne znace nista. Isto tako naveo sam da nije fino da nekoga vucete za rukav i bukvalno tjerate da se potpise, nije fino da zjacete i derete se i dozivate da se potpise. Rekao sam da nije fino ni da prijetite ukoliko se neko ne potpise.

Cinjenice su takve gospodo a vi kako hocete. Organizujte kakvu akciju da se pomogne kome, odazvace se i drugi budite sigurni u to.

A jasno se vidjelo za sta se vi pitate da morate zjakati i tjerati narod, usput i prijetiti, da se potpise a to za ovce, bolje i posten ovcar nego lopov
admin
Administrator
graphgraph
Posljednja izmena: 11.03.10 21:03 od admin.

Idi na vrhStranica: 12345
Moderatori: Medin

Video Sedmice

Login