|
Sloboda dr.Ganiću !!! prije 1 godinu, 11 mjeseci
|
|
|
Zahvaljujem se građanima Sanskog Mosta koji su unatoč hladnom vremenu za samo nekoliko sati potisali preko 2000 potpisa za dr. Ganića, koji je na našu veliku radost danas napokon slobodan.
Hvala svim učesnicima peticije !
|
|
|
|
|
|
|
Odg: Sloboda dr.Ganiću !!! prije 1 godinu, 11 mjeseci
|
|
|
svaka cast, neka ga puste da se brani sa slobode. izgleda da ne ode silajdzic u london on bi jos u zatvoru bio.
|
|
admin
Administrator
Poruka: 1948
|
|
|
|
|
|
|
|
steta je samo sto se druge politicke partije sdp,szabih u sani nisu htjele prikljuciti ovom potpisivanju peticije..
trebali su svi nastupiti kao građani..
u svakom slucaju pohvalno, i svaka cast na toliko potpisa u tako kratkom periodu i na ovako ruznom vremenu..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bas tako, trebale su sve partije stati jedni uz druge i prikljuciti se toj akciji. mislim, realno gledano, sa tim se ne moze nista postici ali nebi skodilo pokazati malo solidarnosti.
|
|
admin
Administrator
|
|
|
|
|
|
|
|
da trebali su, ovako je su to mladi sda uradili kako gledam na cijelom podrucju bih, a koliko bi jos bilo bolje da su svi zajedno stali kako kazes..da li ce se nesto postici ili ne, tesko je znati. ipak, znamo i sami da se to desilo onima iz drugog entiteta, ne brinimo svi bi oni izasli na ulice..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Znamo da su mladi SDA u Sanskom Mostu organizovali niz projekata od pravljenja kuće demobilisanom borcu, opremanja pedijatrije u bolnici u Sanskom Mostu, darivanja krvi, podjele osnovnih životnih namirnica, čišćenju grada, ......., i niz drugih aktivnosti kao i ovu zadnju pod nazivom sloboda dr.Ganiću, onda nema nimalo sumnje da su mladi SDA budućnost Sanskog Mosta i Bosne i Hercegovine.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cinjenica je da su mladi sda jedino i bili aktivni, ali to tako i treba, ipak je sda uvijek bila na vlasti i najvise sredstava je mogla da izdvoji za aktivnost mladih. da je obratno, ja bi se prvi pobunio. od vodstva mora da krene, prvo glavni krenu pa onda drugi. tako je u svemu 
|
|
admin
Administrator
|
|
|
|
|
|
|
dobro,ne hvalite ih previse 
s druge strane i ja se slazem da oni koji imaju priliku u sredstava onda moraju i biti aktivni, i pozitivno je da jesu i da se za njih zna,kao i za njihove aktivnosti, iako za mnogo toga sto mozemo svi skupa uraditi ne treba puno sredstava,samo volje.. u svakom slucaju jedan pozitivan primjer mladih ljudi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volje glavnog vodje, sumnjam da bi ona omladina stojala na minusu da nije vrh sda odlucio da se tako radi. ljudi nisu skloni tim stvarima, rade to jedino kad moraju. iako evo npr, ja bi radje (govorim u svoje ime) organizovao akciju i pomogao nekoj familiji koja je u finansijskoj krizi. npr, skupi se nesto para, kupi se krec i ode i okreci im se kuca. 10 ljudi okreci kucu za par sati a to nekima puno znaci. mnogi zive u vlagi i fajtini a nemaju para da okrece kucu ili stan.
|
|
admin
Administrator
|
|
|
|
|
|
|
|
Evo mladi gos. organizuj jednu akciju ti lično i pozovi sve da se uključe, ja ću biti spreman da ti se odazovem mada sam RVI, i penzionisan sam kao RVI.
|
|
|
|
|
|
|