Baner

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrujte.    Zaboravili ste lozinku?

Privreda Sanskog Mosta
(1 pregleda) (1) gost
Idi na dnoStranica: 12345678...16
TEMA: Privreda Sanskog Mosta
Odg: Privreda Sanskog Mosta prije 6 mjeseci  
izvini nisam se dobro izrazio, mislio sam svaki iduci post koji ovdje napises a koji nije vezan za ovu temu, njega cu obrisati bez najave i obrazlozenja. slobodno pisi sve sto je vezano za temu i niko to nece brisati.

sto se tice tog sto si citirao ja ne mogu stici obrisati svaki spam koji se ovdje pojavi, tako ni medin. ta poruka je dobila odgovor, korisnik nije vise spamao i ostalo je tako kako je ostalo. ja da bi je obrisao, moram da obrisem i odgovor, a taj odgovor nije bezvezni spam nego je napisan sa ciljem, tj kao odgovor na post od SDA. pozdrav
admin
Administrator
Poruka: 1498
graphgraph
Korisnik nije na mreži Kliknite ovde da biste videli profil ovog korisnika
Posljednja izmena: 09.03.10 19:58 od admin.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

joja napisao/la:
Vodenjak napisao/la:
SDA napisao/la:
Bošnjom nemože lijepo, nego malj i u glavu Ovo jos jedna od mjera iz zajednickog arsenala koji imate sa sestrinskom SDS? Sto vise voda u ushi ulazi, sve ste nepazljiviji... ccc...

kad ove komentare i slične budeš brisao sa ove teme onda briši i moje, ali pošto si ti ovdje vlast a ja sa vlasti nemam sreće sigurno ću i ovaj put proći loše.

mogu ja počet pisat i ovakve komentare nije problem.
@joja, prestani se ponasati ko kakva baba trachara i pocni barem na ovoj temi da pricas nesto suvislo sto ima veze sa istom. Pretanak si ti da ovdje izigravas nekog moralistu!

Elem..

Zanimljiva tvrdnja dodje od nase nove kolegice na forumu. Pomenula je naime, na jednoj drugoj temi, da je sanska opstina u velikim dugovima t.j. da je do sada uzeto jako puno kredita. Zna li neko nesto vise o ovome? Pitanje je zanimljivo jer je najdirektnije vezano za privredu.
Vodenjak
Expert
Poruka: 643
graphgraph

budzet opcine je samo u 2009 u minusu 3 miliona maraka, o tome se vec pisalo na forumu i postoje dokazi za to koji su ovdje izneseni. uzas!
admin
Administrator
graphgraph

cek cek malo da tome budgetu nije doprinijelo veliki gubitak u Bihacu za koju su odlucili da je vazniji od SM...kad treba da se hvali bihac na prvom mjestu (vjerovatno vucete na SDP) a sad kad vrlo dobro znate da je bihac jedan od krivaca za manjak u budzetu( jer odlucili ljudi da povuku novac iz svih ostalih opstina da bi prikrili svoje prlJave radnje'davanje povlasticama firmama i ukidanje poreza tim istim koje sad ribe na suhom niti para niti posla"Wink trazite krivce u SM...hmmm.ne pije vode..jos jedna predizborna kocka
pdfurija
Expert
Poruka: 712
graphgraph

Našoj Sani neda njena dijaspora da bude u krizi a imam jedan savjet. Vlasti su i previše dugo tolerisale neozbiljnost privatnika. Sad bi bilo pošteno da i oni kažu dosta je sad ću početi raditi pošteno. A ne da misle nemoram nikad se uozbiljiti i biti pošten. I mora nam neko doći kazati to i to moraš. Mismo hvala Bogu sposobni pametni samo poštenje ili zakon inspekcija pa i za inspekcijom još jedna inspekcija. Ja mislim da se sve zna samo malo dobre volje i da bude budžet pun. Pa će biti i doplatak i stipendije i socialni dodatak. Ima bolan svega i mljeka i žita i meda i sira i drva samo dodati ddv na svaku transakciju i milina.Sellam.
abu edin
Senior
Poruka: 217
graphgraph

pdfurija napisao/la:
cek cek malo da tome budgetu nije doprinijelo veliki gubitak u Bihacu za koju su odlucili da je vazniji od SM...kad treba da se hvali bihac na prvom mjestu (vjerovatno vucete na SDP) a sad kad vrlo dobro znate da je bihac jedan od krivaca za manjak u budzetu( jer odlucili ljudi da povuku novac iz svih ostalih opstina da bi prikrili svoje prlJave radnje'davanje povlasticama firmama i ukidanje poreza tim istim koje sad ribe na suhom niti para niti posla"Wink trazite krivce u SM...hmmm.ne pije vode..jos jedna predizborna kocka

pa kakve veze ima opcinski budzet Bihaca i Sanskog Mosta,dva odvojena budzeta -dvije kase- pune se iz opcinskih poreza i dazbina,mislis da je Bihac povukao pare iz budzeta Sanskog Mosta ?
fantom slobode
Expert
Poruka: 601
graphgraph
Korisnik je trenutno na mreži Kliknite ovde da biste videli profil ovog korisnika

to stvarno nema veze sa vezom
admin
Administrator
graphgraph

samo da budemo konkretno informisani...

www.oscebih.org/documents/12619-ser.pdf

samo da vas napomenem de ste vi isti sve ovo isto govorili i prije dvije godine sto se tice manjka u budzetu,kako napredujemo u SM unazad,te kako zaposljava se kako ko hoce,kako nema strucnog kadra...valjda ce mo vjerovati nekom trecem crno na bijelo ako vec ne vjerujemo sebi samima
pdfurija
Expert
graphgraph

pdfurija napisao/la:
samo da budemo konkretno informisani...

www.oscebih.org/documents/12619-ser.pdf

samo da vas napomenem de ste vi isti sve ovo isto govorili i prije dvije godine sto se tice manjka u budzetu,kako napredujemo u SM unazad,te kako zaposljava se kako ko hoce,kako nema strucnog kadra...valjda ce mo vjerovati nekom trecem crno na bijelo ako vec ne vjerujemo sebi samima

U 2004. godini, budžetski dokument je bio prilicno sveobuhvatan. Medutim, budžetski planovi su
sadržavali samo paušalne iznose grantova za javne institucije i kapitalne projekte. Opcina nije
primjenjivala organizacionu i funkcionalnu klasifikaciju za rashodovnu stranu budžetskog
dokumenta,
iako je to po zakonu obavezna.

Ipak Furija mogao si bolje citat
Medin
Administrator
Poruka: 748
graphgraph
Pol: Muško Mjesto: Sanski Most Rođendan: 04/08
Posljednja izmena: 10.03.10 15:51 od Medin.

a 2007? daj majketi kopiraj i taj dio...Zar se izvjestj ne odnosi kako sta i kako 2004 a sta i kako u 2007??? u pravu si ipak moramo bolje citati

eto ovaj mi izvjestaj bas onako neutralan...bas me interesuje sta ostali misle?
pdfurija
Expert
graphgraph
Posljednja izmena: 10.03.10 15:55 od pdfurija.

Idi na vrhStranica: 12345678...16
Moderatori: Medin

Video Sedmice

Login