Baner

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrujte.    Zaboravili ste lozinku?

Radončić zloupotrebljava generala Mehmeda Alagića
(1 pregleda) (1) gost
Idi na dnoStranica: 1...4567891011
TEMA: Radončić zloupotrebljava generala Mehmeda Alagića
Odg: Radončić zloupotrebljava generala Mehmeda Alagića prije 6 mjeseci  
ovo ti je dobro..sta mi imamo sa sarajevo,
zar ti mislis da je moguce nesto izvan okvira jednog grada postici,ako nemas podrsku vecih nivou.mozes imati vlast koliku hoces.ali ako nemas podrsku. nista ne mozes.zato i jeste ovakva situacija,niko nema prave vlasti.jedni u jednom gradu, drugi u drugom..i ni na nebu ni na zemlji
snijeg
Senior
Poruka: 291
graphgraph
Korisnik nije na mreži Kliknite ovde da biste videli profil ovog korisnika
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Za rješavanje lokalnih problema poput čišćenja snjega organizovanja proslave oslobođenja Sanskog Mosta te organizovanje drugih manifestacija koje su ukinute netreba podrška većeg nivoa vlasti...Netreba ni za asvaltiranje na vrijeme a ne da se cekaju 2 3 godine...Ne treba ni za rasvjetu kao sto je neko spomeno...
007
Senior
Poruka: 113
graphgraph

Ovaj pamflet su pisali ljudi Asima Kambera (a mozda ga je i on sam napisao pa im dao na ovjeru) koji su postavljeni od samog Asima da vode te organizacije. Tako pokusavaju zastiti sebe i Asima koji je direktno odgovoran za ponizenje i sudbinu koju je dozivio general Mehmed Alagic.
Tome u prilog govori i njegovo ne dolazenje na obiljezavanje godisnica smrti generala Alagica. Os generalove smrti pa do sada.
Uz to se pokusava sva krivica prebaciti na M. Dedica. Nesto u sto vise niko ne moze povjerovati.
Eno Memkin
Legenda foruma
Poruka: 2222
graph

sve ovo sto je napisano u pismu adem, snijeg i sda su vec iznijeli na forumu. ko je pratio diskusiju, procitao je ovo vec. sto znaci da je ovo pismo pisao vrh sda u sanskom mostu a ne pomenuta udruzenja.
admin
Administrator
Poruka: 1498
graphgraph

hvala sto mene ne vezete sa ovima
fazan
Senior
Poruka: 462
graphgraph

Odg: Radončić zloupotrebljava generala Mehmeda Alagića prije 5 mjeseci, 4 nedjelja  
admin napisao/la:
snijeg napisao/la:
drago mi je sto si rekao ovu zadnju recenicu jer eto igrom slucaju jedan moj poznanik mi je to isto rekao.ali identicno ovako kako si ti to sada rekao, slucajnost ili ne? nije ni bitno, cak i znam o kojem se izvođaču radi, i ko je.. upravo taj izvođač prije svega laze, to i jesu oni kojima je opcina dala da rade po sani, a oni hodaju i lazu a ne placaju svoje radnike i imaju neprijavljene firme..ali posto znam tog izvođača pitacu ga u lice gdje je to on rekao, pa cu ti javisti sta i gdje je to rekao. i zadnje, ako te zanima koliko je sta ko dao i ulozio onda odes i pitas,raspitas se i provjeris dobro.a ne da na osnovu onih koji zive dobro od drugih i lazu narod nesto proturas, sto se vrlo lako moze provjeriti, jer kako znam budzet opcine je javni dokument koji mozes zatraziti i pogledati..
a sto se tice vrhpolja, za ismeta se slazem ali s druge strane to je jedna od rijetkih MZ koja je dobila sve sto druge MZ nisu,ali i zasluzili su,tako da nemam sta o tome vise reci. da bar i ostale MZ dodju na nivo vrhpolja po svemu ulozenom tamo

zasto je opcina dala neprijavljenim firmama da izvode radove? znaci krsite zakon

ok posto vidim da nema odgovora vec 7 dana, reko da nebi pitanje bilo zaboravljeno, opet cu ga pitati:

zasto je opcina dala neprijavljenim firmama da izvode radove? znaci krsite zakon
admin
Administrator
Poruka: 1498
graphgraph

Odg: Radončić zloupotrebljava generala Mehmeda Alagića prije 5 mjeseci, 4 nedjelja  
kada sam rekao neprijavljene firme,onda sam mislio, da ne placaju na vrijeme svoje doprinose,recimo tipa encoma, kojeg ti zduzno branis i tvrdis kao i on da mu je neko drugi unistio firmu i da se nije mogao javljati na tendere..
a taj isti, nije placao svojim radnicima na vrijeme nista, ni plate ni doprinose,osiguranje itd..
taj isti je i ima auta u vrijednosti milion maraka,a po gradu se setaju njegovi radnici i cekaju da vide,hoce li se bar gradom prosetati, a ne u svom a skupom autu..
snijeg
Senior
graphgraph

a za ove sto nisu placali, nadati se da jesu. tko god jeste i prezivio je ovaj period recesije koja trese cijelu planetu..
jer takvi nisu kao encom, kada neko uplati stolariju, npr.10-15 hiljada,dodje neko od obitelji samo pokupi lovu..
tako se vodi moderna firma
snijeg
Senior
graphgraph

mate napisao/la:
admin ti svaki dan krsis zakon, kad ne obidjes biciklistu kad ga prelazis, sa zmigavcem i razdaljinom od 1,5 metar..krsis admine zakon..jer ne prelazis cestu na oznacenom pjesackom prijelazu. krsis zakon jer parkiras nepropisno..itd..
ako neko krsi zakon utvrdice nadlezni zar ne..
kao sto kazete dolazila je sipa,sad cekajmo rezultate istrage..

To ti malo reklamiras krsenje zakona. "Sta znaju djeca sta je 50 kila."
Ali, nije to nista novo. Mislim da nema covjeka u Sani koji misli da ljudi koji vode grad rade to po slovu zakona. To ne znaci da je i prihvatljivo i svako djelo koje nije u skladu sa zakonima BiH treba biti sankcionisano. Zbog jacanja upravo te iste BiH.
Eno Memkin
Legenda foruma
Poruka: 2222
graph

Radončić ne zloupotrebljava Generala., Čovjek samo kaže da je General odbačen od svojih ljudi iz SDA.,popljuvan i gurnut van., i znamo kako je sve završilo., koje preuzeo SDA odmah nakon njega. Čitajte BH dane iz 1998,99, i vidjećete koje Generala čak optuživao da mu je general ukrao cikular iz garaže.,fuj., lazima nikad dosta.
SBB SANA
Stariji Clan
Poruka: 1124
graphgraph

Idi na vrhStranica: 1...4567891011
Moderatori: Medin

Video Sedmice

Login