1. Bilo bi dobro da ti glava nesluži samo za šišanje.
2. Prije upotrebe ( glave ) promućaj.
Drago mi je da sam napokon sreo (pa bar i ovako na forumu) Muju iz viceva. Mujo, glup si.
Borci znaju da generala nije sredila aktuelna vlast, već pojedinci koji se sad žele preko Radončića dohmati vlasti.
Mozes li imenovati te pojedince, ili ces ostati ovako nedorecen (kao i uvijek). Bojim se da se opet radi o supljiranju.
Pa zar se nije AK hvalio po novinama da ce on "hrvatski bojovnik srusiti Generala"?
Slucajno poznajem skoro sve Sanjane borce u Sani. I nijedan mi do sada to ne rece. Svi spominju Asima K. kao generalovog katila. Cak niko nije ni Dedica spomenuo. Pricamo li mi o istim borcima?
Bojim se da ne povjeruješ u ove bljuvotine monstruma Karadžića koji ovih dana iznosi i kaže da nije bilo logora, da su muslimani srbe pobili itd....
Ne da mi Boze. Pa nisam ja sa njegovim SDS-om zastave vezao i ulazio u koalicije.
i da naravno da svugdje ima problema, pa u najuredjenijim drzavama nemaju svi posla i ima sirotinje
hahahaha.... pa zasto Sanjani masovno bjeze u te drzave i zasto se svi vrate nakon par godina sa nekim bijesnim autom? Jarane, na zapadu covjek treba biti dobra budala pa da bude sirotinja. Imas li primjer nekog Sanjanina da je sirotinja na zapadu? A jos su stranci u tim drzavama.
Lupetas. Primjetim da si mlad. I naivan jer samo to moze biti razlog da ovako lupetas.