Baner

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrujte.    Zaboravili ste lozinku?

Radončić zloupotrebljava generala Mehmeda Alagića
(1 pregleda) (1) gost
Idi na dnoStranica: 12345678...11
TEMA: Radončić zloupotrebljava generala Mehmeda Alagića
Radončić zloupotrebljava generala Mehmeda Alagića prije 1 godinu, 11 mjeseci  
Članovi Udruženja veterana i demobilisanih boraca odbrambeno oslobodilačkog rata i Organizacije porodica šehida i poginulih boraca iz Sanskog Mosta i Prijedora ogorčeni su na Fahrudina Radončića, vlasnika „Avaza" zbog toga što se sa svojim neistomišljenicima obračunava zloupotrebljavajući lik i djelo rahmetli generala Mehmeda Alagića.

- Tekstovi u „Avazu" imaju karakter javnih obračuna preko našeg komandanta Mehmeda Alagića, a ne stvarne afirmacije lika i djela našeg proslavljenog generala - stav je Udruženja uz naglasak da daju punu podršku lokalnoj vlasti u Sanskom Mostu „koja je za borce uradila više nego što je to slučaj u drugim općinama".

- Kada predsjednici stranaka dolaze u Sanski Most oni se obavezno sastanu s predstavnicima boračkih organizacija. Tokom nedavnog boravka u Sanskom Mostu, Fahrudin Radončić je vrijeme provodio u jednom restoranu. On nije posjetio mezar našeg rahmetli komandanta generala Alagića i time je na najbolji način kazao i pokazao šta misli i o generalu Alagiću i o nama borcima - poručili su iz Udruženja demobilisanih boraca i Organizacije porodica šehida i poginulih boraca.

san.ba/index.php?id=10626
snijeg
Senior
Poruka: 291
graphgraph
Korisnik nije na mreži Kliknite ovde da biste videli profil ovog korisnika
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: Radončić zloupotrebljava generala Mehmeda Alagića prije 1 godinu, 11 mjeseci  
Gospodo draga u ovoj napaćenoj zemlji svak svakog zloupotrebljava, a Radončić nije vrijedan jednog dima duhana, onaj ko misli da je Radončić rješenje, to će vrijeme vrlo brzo pokazati. Radončić kriminalac 21 vijeka.
Mujo
Pocetnik
Poruka: 19
graphgraph

Odg: Radončić zloupotrebljava generala Mehmeda Alagića prije 1 godinu, 11 mjeseci  
- Tekstovi u „Avazu" imaju karakter javnih obračuna preko našeg komandanta Mehmeda Alagića, a ne stvarne afirmacije lika i djela našeg proslavljenog generala - stav je Udruženja uz naglasak da daju punu podršku lokalnoj vlasti u Sanskom Mostu „koja je za borce uradila više nego što je to slučaj u drugim općinama".

Meni nikako nije jasno zasto se ljudi napinju prodati m... pod bubrege kad im svi u oci govore da to nisu bubrezi nego m... .
Ima li iko da mi objasni kako se moze slaviti ujedno i general i ljudi koji su ga otjerali u ponizenje i preranu smrt? Eto, ja nisam kadar skontati pa ako ima neko da mi objasni bio bih zahvalan.
Imam osjecaj da se tu radi o saci potplacenih ljudi koji vode udruzenje kako im se naredi, ali ne od boraca.
Druga stvar, kako su onda prosli borci u drugim opcinama ako su u S. Mostu najbolje prosli, a hodaju po carsiji bez posla i zicaju sitnis da imaju sta staviti djeci na sto da jedu?
Nadam se da cu dobiti odgovor na bar ova dva pitanja, ako do sada nisam dobio odgovore na ranije postavljena pitanje.
Eto, i zahvalicu se unaprijed.
Eno Memkin
Legenda foruma
Poruka: 3040
graph

1. Bilo bi dobro da ti glava nesluži samo za šišanje.
2. Prije upotrebe ( glave ) promućaj.

Borci znaju da generala nije sredila aktuelna vlast, već pojedinci koji se sad žele preko Radončića dohmati vlasti.

Borci Sanskog Mosta su jedini koji su najadekvatnije riješili svoje stambeno zbrinjavanje zahvaljujući politici Općine Sanskog Mosta. Problem zapošljavanja je problem u cijelom svijetu, pa i u našoj napaćenoj BiH i gdje vlada SDA i gdje nevlada. Očigledno ti vjeruješ više drugim nego svojim očima. Bojim se da ne povjeruješ u ove bljuvotine monstruma Karadžića koji ovih dana iznosi i kaže da nije bilo logora, da su muslimani srbe pobili itd....
Mujo
Pocetnik
graphgraph

bas tako, ovi koji su generala i sredili, i s njim i preko njega se obogatili, oni su ga se i rijesili,a sad prozivaju druge za to..
i da naravno da svugdje ima problema, pa u najuredjenijim drzavama nemaju svi posla i ima sirotinje, nazalost, a kako bi onda kod nas trebalo biti gdje je rat bio, gdje je pola sanskog mosta bilo poruseno itd..
pa gledamo da je jedna grcka pred kolapsom..
snijeg
Senior
Poruka: 291
graphgraph

1. Bilo bi dobro da ti glava nesluži samo za šišanje.
2. Prije upotrebe ( glave ) promućaj.

Drago mi je da sam napokon sreo (pa bar i ovako na forumu) Muju iz viceva. Mujo, glup si.

Borci znaju da generala nije sredila aktuelna vlast, već pojedinci koji se sad žele preko Radončića dohmati vlasti.

Mozes li imenovati te pojedince, ili ces ostati ovako nedorecen (kao i uvijek). Bojim se da se opet radi o supljiranju.
Pa zar se nije AK hvalio po novinama da ce on "hrvatski bojovnik srusiti Generala"?
Slucajno poznajem skoro sve Sanjane borce u Sani. I nijedan mi do sada to ne rece. Svi spominju Asima K. kao generalovog katila. Cak niko nije ni Dedica spomenuo. Pricamo li mi o istim borcima?

Bojim se da ne povjeruješ u ove bljuvotine monstruma Karadžića koji ovih dana iznosi i kaže da nije bilo logora, da su muslimani srbe pobili itd....

Ne da mi Boze. Pa nisam ja sa njegovim SDS-om zastave vezao i ulazio u koalicije.

i da naravno da svugdje ima problema, pa u najuredjenijim drzavama nemaju svi posla i ima sirotinje

hahahaha.... pa zasto Sanjani masovno bjeze u te drzave i zasto se svi vrate nakon par godina sa nekim bijesnim autom? Jarane, na zapadu covjek treba biti dobra budala pa da bude sirotinja. Imas li primjer nekog Sanjanina da je sirotinja na zapadu? A jos su stranci u tim drzavama.
Lupetas. Primjetim da si mlad. I naivan jer samo to moze biti razlog da ovako lupetas.
Eno Memkin
Legenda foruma
Poruka: 3040
graph

Ja mlad i naivan a ti jado jadni kojem treba kašika mozga.
Mujo
Pocetnik
graphgraph

preko glupog šćepe (radončića) do pobjede na izborima..
fazan
Senior
Poruka: 461
graphgraph

Ovo vise nije diskusija vec "ko kome prvi uleti".Djetinjasti ste i vec pomalo smijesni!
aldino
Senior
Poruka: 116
graphgraph

Ja mislim da će vrlo brzo u sani pocrkati ovi Asimovi protivnici, jer neznaju šta da više od muke rade, sve su probali da ga sruše a on uvijek izađe jači....
HAJMO ASIME, HAJMO SOKOLE
Mujo
Pocetnik
graphgraph

Idi na vrhStranica: 12345678...11
Moderatori: Moderator

Facebook

Video Sedmice

Login