|
Odg: Ko vlada Krajinom ?! prije 7 mjeseci
|
|
|
Ovdje ima doista ljudi koji su frustrirani svojim neki ne uspjesima pa se sad ovdje liječe, ima ih koji su valjda prodavali kuće i pekli neke pite koje niko nije htio kupovati pa sad ovdje prodaju maglu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ma da. Sve je to zbog toga. Sanski Most raj na zemlji. Svi lete u Sanu zivjeti. Nema iseljavanja, nema nezaposlenih, fabrika na fabrici, plate evropske, omladina zadovoljna nece nikuda iz carsije, sve vrvi od zivota i srece......
E, moj Joja, za sve to ste vi zasluzni. Bicete za to i nagradjeni. Tacno koliko ste i zasluzili.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
joja napisao/la:
Ovdje ima doista ljudi koji su frustrirani svojim neki ne uspjesima pa se sad ovdje liječe, ima ih koji su valjda prodavali kuće i pekli neke pite koje niko nije htio kupovati pa sad ovdje prodaju maglu.
Jesi li i ti jedan od onih sto nam upalise svjetlo da progledamo poslije 50 godina "komunistickog" mraka?
|
|
|
|
Posljednja izmena: 07.02.10 03:02 od Mudo Marjanovo.
|
|
|
|
|
|
to je taj sto bi za kesu makarona prodo babu a kamoli glaso
|
|
|
|
|
|
|
Odg: Ko vlada Krajinom ?! prije 6 mjeseci, 4 nedjelja
|
|
|
Ma draga braćo mene u ovome slučaju (i inače kad su u pitanju svi krajiški vlastodržci) zanima samo jedna stvar-ko je od svih navedenih persona Allahov iskreni vjernik? Šta vi mislite-da li je ijedan od njih iskreno vjeruje u Allaha Džellešanuhu i vječni život koji će nam Allah podariti?! Ja nešto nisam siguran,a Allah najbolje zna-Allah veličanstveni,svemogući!
|
|
|
|
|
|
|
Odg: Ko vlada Krajinom ?! prije 6 mjeseci, 4 nedjelja
|
|
|
vjeruju djavola, da vjeruju nebi lagali narod. idu na dzume poslednjih pola godine pred izbore
|
|
admin
Administrator
Poruka: 1494
|
|
|
|
|