Baner

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrujte.    Zaboravili ste lozinku?

Ko vlada Krajinom ?!
(1 pregleda) (1) gost
Idi na dnoStranica: 123456789
TEMA: Ko vlada Krajinom ?!
Ko vlada Krajinom ?! prije 2 godina  
U četvrtak, 7. januara, sa početkom u 20:30 sati u programu Federalne Televizije je emitovana emisija "Pošteno" autorice i voditeljice, Duške Jurišić. Tema emisije bila je političko rasulo u Krajini, a emisija nosi naziv " Ko vlada cazinskom Krajinom ?!". U emisiji bi se trebali pojaviti visoki funckioneri političkih partija koje participiraju u skupštinu USK.

Inače, emisija "Pošteno" jedna je od najgledanijih emisija u Bh. medijskom prostoru, a posebno su zanimljive emisije koje se dotiču stanja u Krajini. Pomirenje u Krajini i stanje u nekadašnjem privrednom gigantu, Agrokomercu, su samo neke tema o kojima se govorilo u "Poštenom", a za kojima su se repovi vukli još mnogo dana nakon emisije.

Gosti emisije su : Hamdija Lipovača ( SDP ), Nermin Ogrešević ( A - SDA ) , Edhem Veladžić ( SDA ), Rifet Dolić ( DNZ ) i Sadik Bahtić ( S BiH ) !

Nismo ni sumnjali da će naši političari u ovo predizborno razdoblje još jedanput osuti vatromet optužbi, laži, kleveta i uvreda koje će za poslijedicu imati nastavak autodestruktivnog djelovanja vlasti i oporbe sa ovog djela Bosne i Hercegovine.

X Factor
Stari član
Poruka: 1158
graphgraph
Korisnik nije na mreži Kliknite ovde da biste videli profil ovog korisnika
Pol: Muško Mjesto: Sanski Most Rođendan: 04/08
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
Oni dolaze po svoje i ne pitaju,
dok umorne oci tvoje samo lutaju.
Oni dolaze po svoje sve svojim smatraju,
dok ti patis oni samo sebe gledaju!

Odg: Ko vlada Krajinom ?! prije 2 godina  

X Factor
Stari član
Poruka: 1158
graphgraph
Pol: Muško Mjesto: Sanski Most Rođendan: 04/08
Posljednja izmena: 29.01.10 01:37 od X Factor.
Oni dolaze po svoje i ne pitaju,
dok umorne oci tvoje samo lutaju.
Oni dolaze po svoje sve svojim smatraju,
dok ti patis oni samo sebe gledaju!

gledao sam tu emisiju i bila je katastrofalna, i sto me najvise razocaralo, lipovaca je pao na bahticev nivo, pokazavsi da je jednaka sirovina kao i bahtic..strasno..
snijeg
Senior
Poruka: 291
graphgraph

Jedan veliki minus za Lipovacu ,sto se je spustio na sado-mazo nivoSmile
Mislim da sebi nije smio ono dozvoliti.
imo
Senior
Poruka: 267
graphgraph

Malo pretjerujete jer na Sadikov nivo se nemoguce spustiti. Samo on moze biti na tom nivou.
Sta pricaju ovo da su sad Asim K. i Sado B. sada u partnerskim odnosima?
Eno Memkin
Legenda foruma
Poruka: 3040
graph

Memkin, udruzenim snagama protiv Lipovace jer im je on velika prijetnja. U bihacu vise skoro nepostoje te 2 stranke, samo na papiru, a izbori se priblizavaju. Pouceni iskustvom sta se je desilo u Bihacu sada se boje da bi se to desilo na kantonu. Dva losa ubise milosa.)
imo
Senior
Poruka: 267
graphgraph

Eno Memkin napisao/la:
Malo pretjerujete jer na Sadikov nivo se nemoguce spustiti. Samo on moze biti na tom nivou.
Sta pricaju ovo da su sad Asim K. i Sado B. sada u partnerskim odnosima?

Eno ne skreci sa teme hehe!!
A sto se tice Lipovace - niko nepocne jaukati dok ga ne pretisnu i jos jedno za pitanje za Furiju i one koji su sa njim zajedno hvalili Lipovacu kako mlad covjek dobro radi i vodi Bihac u pravom smjeru a culi ste svi koji ste bar gledali ovo gore kako se optuzuje za bankrot i pronevjeravanje i nakraju bogacenjem privatne imovine.
Nema nama bolan spasa ni od SDP,SDA,A,SDA i jos kakvih drugih vidite bolan da se samo sramotimo i nas treba u Europu fuj samo MAZOLA burazeru i medju rogove netreba nam nikakav neprijatelj mi smo sebi sami neprijatelji fujjj!!!
HATIRAJ
Senior
Poruka: 474
graphgraph

Nije to skretanje sa teme Hatiraj. Tema se zove "Ko vlada Krajinom?".
Ja ne znam kome nije jasno sta ce biti sa USK-om ako dvojac Kamber i Bahtic (sa par satelita) uzmu vlast u kantonu.
Ne cudi me sto je Veladzic napustio posao. Taj covjek ne zna progovoriti. Njega je izgleda dobro razvuklo u kantonu.
Ali, sto se tice Bahtica i SBiH u kantonu, ta stranka je svoje odradila. Na posljednjim lokalnim izborima nema ih nigdje i ne vjerujem da ce ih biti na sljedecim izborima. Upravo zbog Bahtica.
Eno Memkin
Legenda foruma
Poruka: 3040
graph

Onaj ko vlada medijima taj vlada sa USK a to se zna SDA i SBIH. Samo sto im pomutise racune 60min. pa nakon emisije i AK je krenulo nizbrdo. Nije uspio postati novi predsjednik KO SDA, po meni zahvaljujuci Sarajevu odnosno Sanjinu koji je preko predsjednistva isposlovao da AK ne bude izabran. To znaci da se nas nacelnik odmetnuo i uradio nesto sto je vrlo zabrinjavajuce, mislim da to AK vec zna i priprema lagahnu osvetu.
sudla
Senior
Poruka: 433
graphgraph

sto se tice lipovace, slazem se sa hatirajem, osim toga.ako ste pratili, iza te emisije sminjenjena je duska jurisic kao glavna urednica, razlog, kazu, lipovaca joj platio 50.000 km, za emisiju koja je na kraju vise njemu stetila.
sto se tice A.K. kako ga nazivamoSmile, ne vidim nikakva osnova za sudline tvrdnje, sanjin nikada ne bi bio izabran da nije bilo asima, ako asim odluci da mu ovaj ne treba, u trenu ga moze pomesti sa scene.
a sto se tice KO SDA, pa kamber je izabrao novog predsjednika, to je njegov covjek, kao i podpredsjednik kadic, zar to nije ocigledno, a kamber i kadic kaznjeni, na kraju oba u KO SDA. tako da mi ta prica ne stoji. barem ja mislim,a opet vidjecemo uskoro sta ce biti. kako cujem kamber pise reakciju avazu koju se morati objaviti..bice veselo..
snijeg
Senior
Poruka: 291
graphgraph

Idi na vrhStranica: 123456789
Moderatori: Moderator

Facebook

Video Sedmice

Login