Baner

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrujte.    Zaboravili ste lozinku?

Asim Kamber carsijski je serif
(1 pregleda) (1) gost
Idi na dnoStranica: 1...13141516171819...47
TEMA: Asim Kamber carsijski je serif
Odg: Asim Kamber carsijski je serif prije 7 mjeseci  
A od naseg forumasa Adema sam dobio sljedece ljubavno pismo:

"ti eno si očit protivnik SDA stranke pa tako i Asima kambera i svega što je vezano za oboje a i sam znaš da ovo što pišeš je neistina i sam tvoj pokušaj da uradiš sve protiv svih ostalih ne samo SDA je samo kako bi SDP pokušao ustoličiti. ti recimo neznaš da se isti Asim više druži i više pomaže narodu nego svi tvoji sdp OVCI zajedno. ja bih ti preporučio da se ne miješaš u unutarnju stvar naše države nego da radiš i živiš i ližeš guzicu tom strancu za kojeg radiš i kojem pomažeš da nas ovdje uništava . ti iz svojih sredstava daješ u fondove koji rade na umiranju Bosne. šuti i sjedi gdje sjediš idiote ateistički. sram te bilo još i nered bi da unosiš među nas . odkud ti pravo ? šta si učinio za Bosnu ? ovim lupetanjem misliš pomoći? varaš se samo odmažeš. blizu sam da saznam ko si pa se vidimo kad dođeš! radujem se tvom dolasku više nego ti ( ako se ti uopšte raduješ Bosni)."

Ma ljubi Eno svoju huju i pasiluk, svog Brus Lija.

I moram se na jednu stvar osvrnuti: Za Bosnu sam "ucinio" najbolje sto sam mogao, ali se ne mogu mjeriti sa "hrvatskim bojovnikom". Ipak je to titula u Sani. Pogotovo ako jos dodjes glave oslobodiocu Sanskog mosta, generalu Mehmedu Alagicu. I nisam ispraznio Sanu kao sto je to doticni odradio pa smo sada na tome da nikad manje Sanjana nije bilo u carsiji i da nikad manje Sanjana nije radilo.
Sa takvim zaslugama se ne mogu pohvaliti. Ipak je to poduhvat. Vrijedan paznje.
Eno Memkin
Legenda foruma
Poruka: 2187
graph
Korisnik je trenutno na mreži Kliknite ovde da biste videli profil ovog korisnika
Posljednja izmena: 09.02.10 00:19 od Eno Memkin.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Dobar Adem, pravo dobar.

Sta's sad Eno, aha? Kaze Ademaga da si "idiot ateisticki". Kaze jos da ce otkriti i ko si i sta si pa "jao ga se tebi, ondaK" kad dodjes u svoj uzi zavicaj. OndaK ce Ademaga onako ko sto dolikuje pravom vjerniku pokusati da te dozove pameti, ili sto bismo rekli 'dozove tobe".

Joj sto volim Eno ove sakupljace spalih mrva sa tudjih sofri, uh.

Volim vala i ove virtualne cmok-cmok cistace cipeletina.

Mudo Marjanovo
Expert
Poruka: 714
graphgraph
Korisnik nije na mreži Kliknite ovde da biste videli profil ovog korisnika
Posljednja izmena: 09.02.10 00:38 od Mudo Marjanovo.

Idemo dalje.

Kaze Asim u svom "eseju" sljedece:

Ja kao osvjedočeni demokrata ne prihvatam da me iko pa i vaš list taktikom radikalističko - rasparačkog pretjerivanja do gadosti (Markiz de Sade) preplaši i ušuti. Nisam htio ćutati i pružiti vam zadovoljstvo iskustva da se teror laži i „gluposti“ isplate… To je na kraju pitanje moralnog i etičkog kapaciteta svakog imalo obrazovanog pojedinca malo čvršćih kralježaka.

.... i dobro je rekao. Zamislite se svi potlaceni hamali kojima Asim kroji kapu jer vam je ovim odvalio dobar samar. Smatra vas neobrazovanom, nemoralnom, neeticnom ruljom bez cvrsic kraljeznjaka, jer upravo mu pruzate zadovoljstvo da se lazi i "gluposti" isplate, da vas iskoristava kao toalet papir za svoje lijecenje kompleksa vise vrijednosti.
Ali, na kraju krajeva, veci dio je to prihvatio jer ne zna drugacije. Neki su prihvatili jer su morali. Bilo kako bilo, vrijeme je za palenje iluzija koje se baziraju na ovome sto doticni navodi. Ako nam je stalo do prosperiteta naseg grada i ljudi u njemu. A i takvo vrijeme doslo.

Dalje:

Vašim retoričkim diskursom osim lažnih sofističkih dvoumica, dominiraju imenice i pridjevi (epiteti), a manje glagoli. To je zapravo najbolji znak da vi nemate nikakvog programa odnosno da ni sami ne znate šta bi trebali raditi u slučaju osvajanja vlasti.

Iz ovoga se vidi sta je doticnom bitno. Bitno je "osvajanje vlasti". Ne, nije bitna sluzba ljudima koji su ga birali, nije bitno stremljenje ka poboljsanju zivotnih uslova naseg covjeka.... NE...... bitna je VLAST. Sve je samo BORBA ZA VLAST. A VLAST je vladanje nad drugima. Zbog zadovoljenja sujete, lijecenja kompleksa. E moja demokratijo, ko se sve na tebe poziva.

(nastavak slijedi)
Eno Memkin
Legenda foruma
graph
Korisnik je trenutno na mreži Kliknite ovde da biste videli profil ovog korisnika

Ne sikiraj se MM. Znas i sam da ce Ademaga isto tako zustro braniti sljedeceg "na vlasti". Pa makar to bio i sam Lipovaca. Tad ce nas nazivati islamskim fundamentalistima.
Neka. nek se samo ide naprijed. U boljitak.
Eno Memkin
Legenda foruma
graph
Posljednja izmena: 09.02.10 00:47 od Eno Memkin.

Sta asko misli da sanjani ne znaju sta se u sani radi.sjebo je sve sto se sjebati moze,ovo nepise dnevni avaz ni federalna tv,ovo pisu ljudi koji zive ovde.jebe se meni za politikom,hocu da zivim i radim i koji kur..mlaati praznu slamu a ljudi nemaju kruha da jedu pa moraju van iz zemlje.ademe smiri se malo,sta ti je,hoces da tuces postene ljude a branis katile i ti bi da zivis sam u ovoj carsiji a da isceras sve druge koji nece u lov i ribolov,nego koji hoce da rade.ja moram odavde ici u drugu zemlju da prezivim a vi se gotivite,to hocete,al znajte da se ja uvijek vracam
crni
Senior
Poruka: 223
graphgraph

a ti hoces da kazes da ovi sto ga prozivaju su pošeteni, dobri građani sanskom mosta, dobri firmasi, ljudi koji plaćaju svojim radnicima obaveze, da je avaz dobra novina, a radončić svjetlo u tami, to je sramota, ništa drugo.
ono što najviše pogađa jeste činjenice da jedan predsjednik logoraša ključanin i sa njim redžo izdaše čovjeka koji je dao život za ovaj grad..sram ih bilo, nadam se da će im i presuditi.
i jos nesto.nigdje u nijednom napisu o asimu nisam vidio da je nesto ukrao i da je za nesto osuđen, kad to bude, onda mozemo drugačije pisati.
malik
Pocetnik
Poruka: 3
graphgraph

Idi na vrhStranica: 1...13141516171819...47
Moderatori: Medin

Video Sedmice

Login