hm, da ti i to razjasnim iako nema veze sa temom
kada je pocelo lagano guzvanje, mi smo svi otisli u svicarsku kod rahmetli strica Nedima. u sani je ostao rahmetli did Salih i majka Sefika. nakon nekoliko mjeseci, javlja nam did da se stanje dosta smirilo, da se vratimo jer je to bilo u pola mog prvog razreda osnovne skole, da nebi izgubio godinu i morao ponovo u prvi. i tad je moj otac otisao za Austriju a ja i mati se vratili i ja nastavio sa skolovanjem. nakon nekoliko mjeseci se opet zaguzvalo i ja i mati odemo u Bosansku Otoku (mama mi je iz Otoke) da bi sutradan autobusom krenuli za Austriju. dodje sutrasnji dan, a cetnici vec blokirali sve na celu sa Milanom Marticem i opkolili Otoku i mi izbjegnemo u Jezerski (moj did i majka sa mamine strane su porijeklom iz jezerskog). i tu provedemo cijeli rat
eto dragi ademaga, nadam se da sam ti mogao poblize objasniti istinu a ne da se sluzis krivim informacijama. ali ja sam navikao na to, vi sda-ovci ste patoloski lazovi koji lazete narod 15 godina i u tome ste jako dobri, cak se nekad i izgubite u svojim lazima tako da ne znate sta je laz a sta istina.
i za kraj, vjeruj da mi je drago sto sam proveo rat u bosni. to je od mene napravilo boljeg covjeka, vise cijenim sve sto imam i vise stedim i planiram unaprijed jer nikad ne znas sta te ceka sutra. najvise volim banane i mandarine jer i dan danas osjetim miris kore od mandarine koju su izbacili umproforci iz svog oklopnog vozila a ja je nasao na cesti vracajuci se iz skole. tu koru sam namirisao sa kilometra jer 3 godine nisam probao ni banane ni mandarine
a opet najvise od svega volim sto sam proveo rat da mogu zacepiti usta papcima poput tebe i svim papcima koji po carsiji hodaju i glume kojekakve borce i zlatne ljiljane a tokom rata bili u petom korpusu i bavili se svercom jer hvala Bogu pa imam daidzu koji je bio istaknuti borac 511-e a danas je RVI i on i njegovi suborci su mi neprekidan izvor informacija.
ps: kad odes u bihac odi u komandu petog korpusa i trazi da ti pokazu sliku djeteta koji viri iz tenka t84, jedinog tenka zarobljenog od strane petog korpusa. to djete je denial islamcevic, PAPCINO!