Baner

Dobro došli, gost
Prijavite se ili registrujte.    Zaboravili ste lozinku?

Problem: DUPLI NICK
(1 pregleda) (1) gost
Idi na dnoStranica: 12
TEMA: Problem: DUPLI NICK
Problem: DUPLI NICK prije 6 mjeseci, 1 nedjelju  
Kao sto je vecina clanova primjetila cesto se desi da na listi clanova stoji po 2 ista nicka. To se desi kad se zatvori stranica a clan se nije odjavio klikom na "odjava".
Ukoliko clan nakon toga udje na stranicu u iducih 30ak minuta i ponovo se loguje, pojavice se dva nicka i taj drugi nick ce stojati tu iducih 30ak minuta.
Medin
Administrator
Poruka: 748
graphgraph
Korisnik nije na mreži Kliknite ovde da biste videli profil ovog korisnika
Pol: Muško Mjesto: Sanski Most Rođendan: 04/08
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Odg: Problem: DUPLI NICK prije 6 mjeseci, 1 nedjelju  
medine nisi me uvjerio u ispravnost rečenog,kad sam se prijavio samo ja bio sam samo ja , pa se je ojavio još jedan pa još jedan , onda je nakon 5 minuta 1 otišao i poslije 10 drugi. no dobro , evo da vam ne bih smetao neću niti pod jednim. s nekim ljudima za koje smatram da ispravno misle i pišu sam malo privatno razgovarao a tako ću i ubuduće sem ako mi vrli islamčević ne blokira. hvala svima na druženju. sellam
adem
Senior
Poruka: 138
graphgraph

Odg: Problem: DUPLI NICK prije 6 mjeseci, 1 nedjelju  
adem napisao/la:
medine nisi me uvjerio u ispravnost rečenog,kad sam se prijavio samo ja bio sam samo ja , pa se je ojavio još jedan pa još jedan , onda je nakon 5 minuta 1 otišao i poslije 10 drugi. no dobro , evo da vam ne bih smetao neću niti pod jednim. s nekim ljudima za koje smatram da ispravno misle i pišu sam malo privatno razgovarao a tako ću i ubuduće sem ako mi vrli islamčević ne blokira. hvala svima na druženju. sellam

Tvoj password ili tvoju sifru znas samo ti, tako da nema sanse da iko udje na tvoj nick.
Osim da nekom das svoju sifru, ovaj sistem meni kao adminu pase, jer tako mogu odma provjerit da neko nije usao na tudji nick.
Kad bi to primjetio odma bi poslao clanu poruku da promjeni svoju sifru.
Do sad od kako sam admin to se nije desilo, al ipak tu sam da zastitim clanove.
Medin
Administrator
Poruka: 748
graphgraph
Pol: Muško Mjesto: Sanski Most Rođendan: 04/08

Odg: Problem: DUPLI NICK prije 6 mjeseci  
sifru je nemoguce saznati jer je kriptovana, niko se ne moze logovati ni na ciji nick osim ako nema sifru. nikome ja ne branim prisustvo, ali ako mene neko optuzuje da ja lazem onda mu ja uzvratim duplo, i sto je najbitnije, ARGUMENTIMA!

u privatnoj poruci se moze tebi izlistati lista svih ip adresa i vremena posjete ovoj stranici unazad par mjeseci ukoliko zelis, tako da se ne brines.

ali ima ona druga, previse si lazi iznio, i onda kada smo svi dokazali da lazes sa DOKAZIMA tad ti pricas kao imas dupli nick, mislim ono NIDJE VEZE. ne trebas se tako izvlaciti
admin
Administrator
Poruka: 1498
graphgraph

pitanje za admina - zašto te je otac ostavio kod babinih u jezerskom 1992 godine? možda ti zbog toga ne valja sda pošto znamo da su u jezerskom sve dnz ovi biraći pa otud tolika mržnja. jedini otac koji je pobjegao da spasi svoju guzicu a ostavio maleno dijete. preseda nad presedanima. forumaši zbogom,i sretno vam.
adem
Senior
graphgraph

hm, da ti i to razjasnim iako nema veze sa temom

kada je pocelo lagano guzvanje, mi smo svi otisli u svicarsku kod rahmetli strica Nedima. u sani je ostao rahmetli did Salih i majka Sefika. nakon nekoliko mjeseci, javlja nam did da se stanje dosta smirilo, da se vratimo jer je to bilo u pola mog prvog razreda osnovne skole, da nebi izgubio godinu i morao ponovo u prvi. i tad je moj otac otisao za Austriju a ja i mati se vratili i ja nastavio sa skolovanjem. nakon nekoliko mjeseci se opet zaguzvalo i ja i mati odemo u Bosansku Otoku (mama mi je iz Otoke) da bi sutradan autobusom krenuli za Austriju. dodje sutrasnji dan, a cetnici vec blokirali sve na celu sa Milanom Marticem i opkolili Otoku i mi izbjegnemo u Jezerski (moj did i majka sa mamine strane su porijeklom iz jezerskog). i tu provedemo cijeli rat

eto dragi ademaga, nadam se da sam ti mogao poblize objasniti istinu a ne da se sluzis krivim informacijama. ali ja sam navikao na to, vi sda-ovci ste patoloski lazovi koji lazete narod 15 godina i u tome ste jako dobri, cak se nekad i izgubite u svojim lazima tako da ne znate sta je laz a sta istina.

i za kraj, vjeruj da mi je drago sto sam proveo rat u bosni. to je od mene napravilo boljeg covjeka, vise cijenim sve sto imam i vise stedim i planiram unaprijed jer nikad ne znas sta te ceka sutra. najvise volim banane i mandarine jer i dan danas osjetim miris kore od mandarine koju su izbacili umproforci iz svog oklopnog vozila a ja je nasao na cesti vracajuci se iz skole. tu koru sam namirisao sa kilometra jer 3 godine nisam probao ni banane ni mandarine

a opet najvise od svega volim sto sam proveo rat da mogu zacepiti usta papcima poput tebe i svim papcima koji po carsiji hodaju i glume kojekakve borce i zlatne ljiljane a tokom rata bili u petom korpusu i bavili se svercom jer hvala Bogu pa imam daidzu koji je bio istaknuti borac 511-e a danas je RVI i on i njegovi suborci su mi neprekidan izvor informacija.

ps: kad odes u bihac odi u komandu petog korpusa i trazi da ti pokazu sliku djeteta koji viri iz tenka t84, jedinog tenka zarobljenog od strane petog korpusa. to djete je denial islamcevic, PAPCINO!
admin
Administrator
graphgraph
Posljednja izmena: 07.03.10 22:37 od admin.

dokaz da su tvoji pucali na borce armije rbih, znači izdajnici države. a slikati se je mogao svako , šupčino izdajnička.
adem
Senior
graphgraph

BABIN JANJIČAR, gdje ti je Legija da te odbrani?
adem
Senior
graphgraph

eto koliko si ti upucen u rat, Jezerski nikad nije bio u autonomnoj pokrajini zapadna bosna. informisi se prije nego sto se javis nekad je bolje cutati i izgledati glup nego se javiti i sve sumnje otkloniti
admin
Administrator
graphgraph

adem napisao/la:
dokaz da su tvoji pucali na borce armije rbih, znači izdajnici države. a slikati se je mogao svako , šupčino izdajnička.

pa sto se ti jado nisi slikao
admin
Administrator
graphgraph

Idi na vrhStranica: 12
Moderatori: Medin

Video Sedmice

Login